Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Contact

Onze deur staat altijd voor je open

Info

We helpen je graag met al je vragen rondom ons product, onze service of onze technologie. Stuur ons vooral eens een mailtje, bel ons eens op of kom gewoon eens langs. We ontvangen je graag!

Hier vind je ons

Cargadoorweg 31
6541BT Nijmegen
Nederland

Stuur ons direct je vraag

Wil je zo snel mogelijk een antwoord op je vraag? Maak dan gebruik van onze live-chat rechtsonderin je scherm, of vul het onderstaande contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Verzending


Wanneer komt mijn kussen binnen?

Heb je een plofkussen besteld? Dan kan je je kussen binnen 1 werkdag in huis verwachten!

Heb je je kussen zelf ontworpen? Houd dan rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt bij ons niet apart voor je verzendkosten bij een verzending binnen de Europese Unie.

Verzenden jullie ook internationaal?

In onze webshop kan je momenteel alleen bestellen vanuit Nederland, België en Duitsland. Wil jij nou ook Sit & Heat kussens bij jou thuis en woon je niet in één van deze drie landen? Neem dan even contact met ons op via het hierbovenstaande formulier en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Retournering


Wat is het retourbeleid van Sit & Heat?

We willen dat je blij bent met je aankoop van Sit & Heat. Mocht je om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn, dan kun je het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Zodra we het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugbetalen.

Hoe kan ik mijn kussen retourneren?

Om je kussen te retourneren kan je dit formulier invullen op onze website. Wij zullen je vervolgens zo snel mogelijk een retourlabel toesturen zodat je het kussen naar ons op kan sturen.

Wat kost het retourneren van mijn product?

Binnen Nederland en België kan je je kussen gratis retourneren. Helaas moeten we voor retouren vanuit andere landen wel kosten in rekening brengen. Dit doen we om het milieu te sparen. Vul het retourformulier in om te zien wat het retourneren van jouw product kost.

Op-maat-gemaakte kussens


Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ons is niets te gek. We kunnen kussens op maat maken voor elke bank en elke stoel. Zo kan jij zeker weten genieten van een heerlijk warm kussen. Zie je geen optie voor jouw bank of stoel in onze webshop? Neem dan contact met ons op.

Waar wordt mijn kussen gemaakt?

Al onze op-maat-gemaakte kussens worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Zo weet jij dat je altijd de beste kwaliteit en eerlijk geproduceerde kussens in huis haalt.

Hoe werkt het systeem?


Wat voor warmtebron zit er in de kussens?

Onze kussens zijn voorzien van een warmtemat. Afhankelijk van het type kussen dat je besteld, wordt ook de capaciteit van de warmtemat aangepast.

Is mijn kussen waterdicht?

Nee, het kussen is niet volledig waterdicht. Wel zijn de stoffen die we gebruiken water- en vuilafstotend en is het dus niet erg als de kussens een spatje water over zich heen krijgen, maar omdat het kussen is voorzien van een electrische warmtemat, kan het kussen niet door en door nat worden.

Hoe lang blijft mijn kussen warm?

Met een volle powerbank kan je tot wel 5 uur genieten van een warm plofkussen.

Met onze zitkussens geniet je met een volle batterij van zo'n 4 tot 6 uur warmte.

Onze bankkussens blijven zo lang warm als je wilt, aangezien je deze direct op netstroom aansluit.

Hoe gaat mijn kussen aan/uit?

Onze plofkussens kan je aanzetten door op het knopje aan de zijkant te drukken nadat je de powebank aan hebt gesloten met de USB-kabel. Je kan je plofkussen weer uitzetten door nogmaals op het knopje te drukken. De powerbank kun je in het kussen laten zitten, ook als je deze niet gebruikt.

Onze stoel- en bankkussens gaan aan zodra je erop gaat zitten en je ze aangesloten hebt op een batterij of netstroom. Ze gaan na 2 minuten automatisch weer uit als er niemand meer op het kussen zit. Wel zo handig èn goed voor het milieu!

Kan ik het systeem ook in mijn stoel laten inbouwen?

Zeker! Wij kunnen onze systemen in bijna elke stoel of bank inbouwen. Stuur via dit formulier een aantal foto's en een beschrijving van jouw wensen in en dan gaan we zo snel mogelijk kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Garantie


Welke garantie heb ik voor mijn maatkussen?

Op al onze kussens bieden wij standaard 1 jaar garantie. Binnen deze garantie vallen alle defecten die je niet zou verwachten bij normaal gebruik van het kussen. Mocht je kussen na deze tijd onverhoopt een mankement krijgen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Zit er garantie op mijn plofkussen?

Op al onze kussens bieden wij standaard 1 jaar garantie. Binnen deze garantie vallen alle defecten die je niet zou verwachten bij normaal gebruik van het kussen. Mocht je kussen na deze tijd onverhoopt een mankement krijgen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Wasinstructies


Hoe was ik mijn plofkussen?

Het kussen bestaat uit een buitenhoes en een binnenkussen. Haal voor het wassen de buitenhoes van het binnenkussen af. De hoes is te wassen in de wasmachine of met een handwas. Voor een uitgebreide wasinstructie kun je hier kijken.

Hoe was ik mijn maatkussen?

Het kussen bestaat uit een buitenhoes en een binnenkussen. Haal voor het wassen de buitenhoes van het binnenkussen af. De hoes is te wassen in de wasmachine of met een handwas. Voor een uitgebreide wasinstructie kun je hier kijken.
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram