Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Onze stoffen

Bij Sit & Heat gebruiken we alleen stoffen van enorm hoge kwaliteit. Hier vind je alles over onze stofmerken, hoe je deze het beste kan wassen en hoe je ze zo lang mogelijk mooi houdt.

Met de hand wassen

Laat de stof weken in een oplossing van 60ml zachte zeep per 3,8 liter handwarm water. Gebruik een spons of zeer zachte borstel om de vlek voorzichtig weg te poetsen. Spoel daarna grondig af om alle zeepresten te verwijderen. Laat de stof aan de lucht drogen.

Wasmachine

Sluit eerst alle ritsen. Was de stof daarna in de wasmachine met koud water op het fijne wasprogramma, met een standaard hoeveelheid mild waspoeder. Bij hardnekkige schimmel voeg je 235ml bleekmiddel toe. Laat de stof volledig aan de lucht drogen.

Agora

De Agora buitenstofcollectie is zacht en duurzaam. Dankzij deze stof kunnen onze kussens wel tegen een stootje. De kleur blijft mooi en helder, zelfs als de kussens dagelijks in de felle zon liggen of worden schoongemaakt met bleekmiddel. Agora Lisos is een fijne stof, Agora Panama is wat grover geweven. Beide stoffen zijn waterafstotend. Voor een zo lang mogelijke levensduur, is het belangrijk om de kussens te beschermen tegen vochtigheid.

Sunbrella

Verwarmde kussens op maat stofferen we ook met Sunbrella. Dit is zacht textiel van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Zo zijn de kussens water- en vuilafstotend, schimmelvrij en makkelijk schoon te maken met een sopje. Strijk de stof na het wassen, om zo de water- en vuilafstotendheid weer te borgen. De stof is kleurvast: zonlicht en chemische stoffen krijgen er geen vat op. Kortom, je kussen is en blijft mooi en luxe. Sunbrella heeft meer dan 300 kleuren in de collectie. Bij Sit & Heat zijn verschillende stofvarianten verkrijgbaar, zoals Sunbrella Solid & Stripes of Sunbrella Natte.
Solids & Stripes
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram