0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Lekker warm op kantoor

Efficiënt warm, efficiënt werk

Waarom Sit & Heat?

Wij kunnen verwarming inbouwen in het rug- en zitvlak van elke bureaustoel. Dat biedt veel voordelen: meer comfort, terwijl je energiekosten bespaart. De stoel houdt je hele torso warm, waardoor je snel opgewarmd bent. Heb je rugklachten? De warmte verbetert de bloedcirculatie in je rug en maakt pijnlijke vastzittende spieren en gewrichten weer soepel. Bovendien maak je een duurzame keuze: je vermindert de CO2-uitstoot. Bekijk snel welk product het meest geschikt is voor jou!
Bekijk onze producten

Efficiënt warm, efficiënt werk

Niet te warm, niet te koud: een fijne temperatuur zorgt voor de beste werkprestaties. Maar vooral in grote werkruimtes is het lastig om iedereen tevreden te stellen. De eenvoudige oplossing: een verwarmde bureaustoel van Sit & Heat! Zo kan de thermostaat omlaag. Met een bedieningsknop kan elke werknemer zelf de gewenste warmte bepalen. Er zijn drie verschillende standen: laag, gemiddeld en hoog.

Producten voor op kantoor

Inbouw

Verwarmde bureaustoel

Bureaustoelkussen

In bijna elke bureaustoel

Met Sit & Heat in je bestaande bureaustoel zorg je voor een gemakkelijke upgrade van je kantoor. Een van onze warmtecoaches kijkt graag naar de mogelijkheden voor jouw kantoor, waarbij Sit & Heat direct wordt ingebouwd in je bestaande stoel.
Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan uitgerust worden met een omvormer per stoel. De omvormer is 40 Watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk.

Het is ook mogelijk om het Sit & Heat verwarmingssysteem uit te rusten met een batterij. Wanneer je een batterij gebruikt, is de stoel flexibel te plaatsen op iedere gewenste plek. Batterij leeg? Dan is de batterij eenvoudig op te laden, om te wisselen en aan te sluiten.
Met het Sit & Heat Luxe Systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit. Sit & Heat gaat alleen aan wanneer iemand plaats neemt op de stoel. Door de ingebouwde sensor gaat Sit & Heat automatisch uit wanneer hij of zij de zitplaats verlaat.

Refurbished verwarmde bureaustoel

Met het Sit & Heat Luxe systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit. Sit & Heat gaat alleen aan wanneer iemand plaats neemt op de stoel. Door de ingebouwde sensor gaat Sit & Heat automatisch uit wanneer hij of zij de zitplaats verlaat.
Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan uitgerust worden met een omvormer per stoel. De omvormer is 40 Watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk.

Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan ook uitgerust worden met een batterij. Wanneer je een batterij gebruikt, is de stoel flexibel te plaatsen op iedere gewenste plek. Batterij leeg? Dan is de batterij eenvoudig op te laden, om te wisselen en aan te sluiten.

Verwarmd bureaustoelkussen

Milieubewuste kussens, daar staan wij vierkant achter. Dit comfortabele kussen houdt je hele lijf warm, dankzij het verwarmde rug- en zitvlak. Het kussen is gemakkelijk mee te nemen en daardoor flexibel te plaatsen. Ideaal voor medewerkers met flexplekken of medewerkers die hun tijd verdelen tussen thuis en kantoor.

Met het Sit & Heat VIP Systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit.

Het kussen is aangesloten op een oplaadbare batterij. Deze heeft een effectieve zittijd van 3 uur. Daar is over nagedacht: het Sit & Heat-kussen wordt pas warm als iemand erop gaat zitten. Zodra de zitplaats weer vrij is, gaat de verwarming na twee minuten automatisch uit. Batterij leeg? Dan is de batterij eenvoudig op te laden, om te wisselen en aan te sluiten.

Kies waar jij warm van wordt

Upgrade je huidige bureaustoel met het warmtesysteem van Sit & Heat, kies voor een refurbished stoel of laat luxe stoelen op maat maken. Samen met jou zoeken we de beste optie! De Sit & Heat-stoelen kunnen zowel op batterij of bekabeld verwarmen. De batterij gaat 3 tot 5 uur mee, afhankelijk van de warmtestand, en is eenvoudig op te laden en te verwisselen. Dankzij een fijne warme stoel blijft ook je eigen batterij langer vol.

Meer weten? Wij helpen je graag verder!
Contact

Comfortabel

Warme ruggen en billen, dat is wat harde werkers willen! Met verwarmde bureaustoelen
kies je zelf de prettigste warmte en voorkom je rugklachten.

Kostenbesparend

Bespaar op je energiekosten: de verwarming hoeft minder vaak en minder hard aan. Op ons eigen kantoor van 50m2 bespaarde dit al €500,- in één jaar!

Milieuvriendelijk

Behalve kostenbesparend is Sit & Heat ook milieuvriendelijker. Draag je steentje bij en help de CO2-uitstoot te verminderen.

Contact opnemen

Contact Form Demo
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram