Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Sit & Heat Professional

Draadloze en vast bedrade verwarmingsproducten, ontworpen voor elk bedrijf

1600+ verwarmde terrassen

Er is een reden waarom meer dan 1600 horeca bedrijven wereldwijd ons vertrouwen om hun gasten warm en comfortabel te houden. Samen maken we meer impact op het milieu.

Bekijk onze mooiste verhalen per markt

Heated comfort with Sit & Heat
Verhoog de tevredenheid van je gasten
Bied een comfortabele en warme zitervaring, zelfs op koele avonden.
Sit & Heat gemaakt voor horeca
Stijlvol ontwerp
Onze warmtekussens passen naadloos in verschillende interieurstijlen en voegen een vleugje elegantie toe aan uw horecagelegenheid.
Duurzame warmte met Sit & Heat
Energiezuinig
Dankzij ons slimme verwarmingssysteem genieten uw gasten van warmte zonder overmatig energieverbruik.

Verwarmingskussens voor horeca

Ontdek de ultieme oplossing voor een warm en uitnodigend horeca-interieur met de professionele warmtekussens van Sit & Heat. Als ondernemer begrijp je het belang van het creëren van een gastvrije sfeer, en onze geavanceerde warmtekussens voegen een extra laag van comfort en luxe toe aan elke onderneming.

Onze warmtekussens zijn ontworpen met de professionele gebruiker in gedachten, en ze bieden niet alleen warmte maar ook stijlvolle functionaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid, zelfs in veeleisende omgevingen. Of het nu gaat om een chique restaurant, een gezellig café of een trendy bar, Sit & Heat's warmtekussens tillen de ervaring naar een hoger niveau.

We streven ernaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te helpen met onze innovatieve warmteoplossingen. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze warmtekussens en maak van jouw onderneming een nóg comfortabelere ervaring voor jouw gasten.
Sit & Heat at Wagtail rooftop bar in London

De keuze is reuze

Bekijk al onze producten in de shop. 
Wij hebben speciale prijzen voor een professionele gebruiker.
Naar de winkel
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram