Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Energiezuinige stadionverwarming

De manier om jouw spelers en publiek op de meeste aangename manier te verwarmen

Zij genieten al van verwarmde billen

Verwarmde businessseats, dug-outs of de gehele tribune? Met verwarmde zitplaatsen van Sit & Heat biedt je iedereen in en rondom je club de allerbeste ervaring. Zo til je jouw club naar het volgende niveau.

Manchester United

Sit & Heat heeft de VIP-directeursstoelen van Manchester United geüpgraded met onze ingebouwde slimme verwarmingssystemen. Onze verwarmde stoelen bieden directe warmte en verlagen de energiekosten. Manchester United sluit zich aan bij een groeiende lijst van wereldklasse stadionklanten die Sit & Heat gebruiken voor gastvrijheid en extra inkomsten. Van lokale clubs tot de Champions League, ontdek hoe we een impact maken in stadions met onze in Nederland gemaakte verwarmde stoelen met verstelbare verwarmingsstanden. Maak nu een afspraak met Sit & Heat.
Duurzame warmte met Sit & Heat

Duurzaam

Sit & Heat is sympathiek voor mens en milieu.
More comfort with Sit & Heat

Meer comfort

Sit & Heat geeft meer comfort aan je businessleden en fans.
Sit & Heat heated cushions

Extra inkomsten

Sit & Heat biedt je de mogelijkheid op jaarlijks terugkerende inkomsten.
Heated comfort with Sit & Heat

Blije businessleden

Sit & Heat zorgt voor loyaliteit en blije gezichten.

VIP stoelen

Lekker warm de wedstrijd kijken van jouw favoriete team en nog duurzaam ook! Sit & Heat kan ingebouwd worden in bijna elke business stoel, zowel in bestaande als in nieuwe stoelen. De verwarming bestaat uit een rug- en zitvlak, met tot wel drie verwarmingsstanden. Iedere gast kan afzonderlijk de warmte instellen: nooit te warm of te koud.
Lees meer

Dug-out stoelen

Je laat je reservespelers toch niet in de kou zitten? Met de stoelverwarming van Sit & Heat zitten je reservespelers en technische staf comfortabel warm. Elk moment klaar om in te vallen. De verwarming bestaat uit een rug- en zitvlak, met tot wel drie verwarmingsstanden. Iedere speler kan afzonderlijk de warmte instellen: nooit te warm of te koud.
Lees meer

Bereken hier jouw besparing!

Besparing berekenen | Stadions
kWh
kWh
kWh
kg
%

Altijd de perfecte verwarmde stoel voor jouw club

Voor elke stoel in elk stadion hebben wij een oplossing. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Contact opnemen

VIP Stoelen

Retro Fit

Dug-out stoelen

Algemene toelaating

Stoelhoezen

VIP Systeem

Met het Sit & Heat VIP Systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit. Sit & Heat gaat alleen aan wanneer iemand gaat zitten. Door de ingebouwde sensor gaat Sit & Heat automatisch uit wanneer hij of zij de zitplaats verlaat. Altijd warm op de tribune!

Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan uitgerust worden met een omvormer per stoel. De omvormer is 40 watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk.

Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan ook uitgerust worden met een omvormer voor meerdere stoelen. Er kunnen maximaal 7 stoelen in serie aangesloten worden. De omvormer is 300 watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk.

In elke business seat

Met Sit & Heat in je bestaande seats zorg je voor een gemakkelijke upgrade van je business tribune. Een van onze warmtecoaches kijkt graag naar de mogelijkheden voor jouw tribune, waarbij Sit & Heat direct wordt ingebouwd in je bestaande seats.

Met het Sit & Heat VIP Systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit. Sit & Heat gaat alleen aan wanneer iemand plaats neemt op de stoel. Door de ingebouwde sensor gaat Sit & Heat automatisch uit wanneer hij of zij de zitplaats verlaat.

Na beoordeling van jouw business seats, maken wij gezamenlijk een planning. Hierbij kijken we naar de juiste timing. Na demontage van de stoelen, bouwen wij ons Sit & Heat systeem in, waarna de stoelen weer gemonteerd kunnen worden. In overleg met jullie huis installateur, bepalen we de plaatsing van de benodigde aansluitpunten en zullen wij de aansluiting van de seats verzorgen.

VIP Systeem

Met het Sit & Heat VIP Systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit. Sit & Heat gaat alleen aan wanneer iemand gaat zitten. Door de ingebouwde sensor gaat Sit & Heat automatisch uit wanneer hij of zij de zitplaats verlaat. Altijd warm op de bank!

Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan uitgerust worden met een omvormer per stoel. De omvormer is 40 watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk.

Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan ook uitgerust worden met een omvormer voor meerdere stoelen. Er kunnen maximaal 7 stoelen in serie aangesloten worden. De omvormer is 300 watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk.

Algemene toelaating

Wil je meer weten over de mogelijkheden om ook de kunststof stoelen in jouw stadion te verwarmen? Onze warmtecoaches adviseren je graag.

Kuipstoel

Deze hoes is speciaal ontwikkeld voor de kuipstoel in jouw stadion. De verwarming zit in de rug. Ook de zitting is voorzien van een kussen voor een comfortabelere zit. De hoes geeft de stoel een luxere uitstraling, zeker met het logo van jouw club er op.

Deze hoes is speciaal ontwikkeld voor de klapstoel in het stadion. De hoes kan gemakkelijk over de rugleuning van de stoel geschoven worden. De hoes zit vast met een klittenband strip. De hoes geeft de stoel een luxere uitstraling, zeker met het logo van jouw club er op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram