Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Manchester United

Sit & Heat kondigt met trots een samenwerking aan met Manchester United Football Club. Onze op maat gemaakte verwarmde business seats zijn nu te vinden op de tribune van Old Trafford, het iconische thuisstadion van Manchester United.
17 januari 2024

Wat hebben Sit & Heat en Manchester United gemeen? Beide teams weten hoe ze het vuur moeten aanwakkeren als het er echt toe doet.

Sit & Heat kondigt met trots een geweldige samenwerking aan met Manchester United Football Club. We hebben op maat gemaakte verwarmde business seats gemaakt die nu een prachtige plaats innemen op de tribune van Old Trafford, de beroemde thuishaven van Manchester United. Het meest dominante team in de Engelse voetbalgeschiedenis. Van Busby's babes tot Ten Hag's talenten, deze wereldclub werkt samen met Sit & Heat om ongeëvenaarde gastvrijheid, warmte en comfort te bieden aan hun gewaardeerde gasten.

Ervaar de winnende warmte met Manchester United en Sit & Heat

Dit project was een unieke samenwerking tussen Sit & Heat, Arena Seating en ons verkoopteam in het Verenigd Koninkrijk, Anthony Gerard en Stuart Hardy. De eerste gesprekken met Gary Hebblewhite, de stadiondirecteur van Manchester United, waren niet alleen spannend maar ook inspirerend. Het wekte oprechte interesse en toewijding om de zitplaatsen van de businessleden duurzaam te verbeteren met de innovatieve verwarmingssystemen van Sit & Heat. Manchester United begrijpt dat het verwarmen van mensen en niet van de lucht een goede oplossing is voor de planeet.

Stel je voetballegende Sir Alex Ferguson voor, die zijn club overziet vanuit de nieuwe luxe Sit & Heat-stoelen in het Theatre of Dreams. Terwijl de tegenstander te maken heeft met een ijskoude wedstrijd, wordt de strijd tegen de kou gemakkelijk gewonnen op de tribunes. In de debuutwedstrijd met Sit & Heat boekte Man United een klinkende 2-1 overwinning thuis tegen Chelsea. Toeval? Wij denken van niet. Het was een verzengende prestatie van een team dat zowel op als naast het veld de boel opwarmt.

Manchester United's grootste contract dit seizoen: Sit & Heat

Volgens gokkers zijn de stoelen van Sit & Heat sinds Rasmus Højlund de grootste aanwinst van United dit seizoen. Naast de 40 verwarmde stoelen die er al waren voor de technische staf, werden er nog eens 220 business seats zorgvuldig geïnstalleerd. De samenwerking vereiste een goede planning en uitvoering, gezien het drukke wedstrijdschema van de club. Tussen de wedstrijden in de Premier League, EFL Cup en Champions League door, klaarde Sit & Heat de klus zonder dat er 'Fergie time' nodig was

De 220 business seats werden voor een uitwedstrijd bij Sit & Heat ondergebracht en keerden daarna terug naar Manchester. De stoelen ondergingen een volledige upgrade door ons bekwame productie- en ontwerpteam in Nederland voordat ze weer op Old Trafford werden geïnstalleerd. Sit & Heat's CEO, Jorg Rijkschroeff, en CCO, Jeroen Diks, brachten meerdere keren tijd door in het stadion voor vergaderingen, on-site management en installatie. Het project werd voltooid binnen een strak tijdschema tijdens het seizoen. De internationale break, gekoppeld aan back-to-back uitwedstrijden, bood het ideale moment om de Sit & Heat upgrade uit te voeren. Het project werd uiteindelijk op tijd voltooid voor de thuiswedstrijd van Manchester United met Chelsea op 6 december 2023.


Extreem comfort en het beste uitzicht

De nieuw geïnstalleerde stoelen van Sit & Heat bieden extreem comfort en het beste uitzicht in het stadion. Het zijn de enige volledig gestoffeerde stoelen op Old Trafford en ze zijn speciaal gemaakt voor de legendes van United. David Beckham, Rio Ferdinand en Roy Keane kunnen nu warm blijven tijdens de winterwedstrijden terwijl ze naar hun geliefde Rode Duivels kijken. Ze kunnen hun warmte regelen met drie verwarmingsniveaus en de temperatuur naar wens aanpassen, afhankelijk van wat ze op het veld zien. Verdedigend, evenwichtig, aanvallend - regel je warmte op je eigen stoel met Sit & Heat.

Nog een Champions League-succes voor Sit & Heat

Deze samenwerking is opnieuw een belangrijke Champions League-klant voor Sit & Heat en voegt zich daarmee bij het indrukwekkende portfolio van het bedrijf dat PSG, PSV, Feyenoord en nu Manchester United omvat. Op de vraag of dit een belangrijke mijlpaal is in de reis van Sit & Heat, antwoordt Jorg Rijkschroeff blij: "Het is een geweldige club om te presenteren en we streven ernaar om veel meer te doen in het Verenigd Koninkrijk en specifiek op Old Trafford als we deze samenwerking met Man United voortzetten. We hebben spannende innovaties in petto en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze professionele voetbalklanten."

Zoals je je kunt voorstellen, is Sit & Heat natuurlijk erg blij met het resultaat - weer een wereldberoemde club om mee samen te werken en weer een topresultaat. United heeft een wereldwijde fanbase en heeft in haar geschiedenis een aantal van de grootste namen in het voetbal gehad. Nu kunnen de Class of '96 en de rest genieten van de beste plaatsen op Old Trafford met Sit & Heat. En terwijl we met spanning wachten op feedback van voetballegendes als Scholes, Giggs, Becks en Cantona, wordt verwacht dat Gary Neville ongetwijfeld iets geweldigs te zeggen zal hebben over de Sit & Heat-upgrade bij Manchester United.

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram