Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Onze technologie

Ontdek het nieuwe verwarmen met onze gepatenteerde, prijswinnende technologie

Onze technologie

Ontdek het nieuwe verwarmen met onze gepatenteerde, prijswinnende technologie

Het meest geavanceerde systeem in een warmtekussen.

Drie warmtestanden, twee warmte-elementen, één bank. Dat is de Lounge. Het meest geavanceerde warmtekussen uit onze collectie. Met keuze uit meer dan 250 stoffen, tot wel 3 verwarmde zitplaatsen per bank en een gemakkelijk aansluiting op het stopcontact is de Lounge dé warmte-oplossing voor elke bank.
Bekijk de Lounge

Hoe werkt een Sit & Heat-kussen?

1 - Bediening

Elk Sit & Heat warmtekussen heeft een bedieningspaneel. Deze bestaat voor onze stoel- en plofkussens uit een aan-/uit-knop, een lampje en ons logo. Onze bankkussens beschikken over het luxesysteem, welke ook een plus- en min-knop heeft.

2 - Warmte

De warmte van Sit & Heat-kussens komt uit onze slimme, gepatenteerde warmte-elementen. Deze warmte-elementen maken gebruik van een ontzettend veilige vorm van infrarood-verwarming. De maximale warmte die van deze elementen afkomt is 42º Celsius.

3 - Stof

Bij Sit & Heat maken we alleen gebruik van hoogwaardige, luxe stoffen. Wij willen jou graag alle keuze bieden in het uiterlijk van jouw warmtekussen. Daarom bieden we je meer dan 250 stoffen aan om uit te kiezen. Zit er zelfs hier niets bij? Dan gaan we op zoek naar de perfecte stof voor jouw kussens.

4 - Sensor

Sit & Heat warmtekussens zijn slim. Ze gaan automatisch aan wanneer je gaat zitten en warmen binnen twee minuten op tot 42º Celsius. Sta je op van je stoel? Dan gaat het kussen na een minuut automatisch weer uit. Zo verspillen we geen overbodige energie.

Met trots gemaakt in Nederland

Bij Sit & Heat zijn we er enorm trots op dat we kunnen zeggen dat al onze kussens in Nederland gemaakt worden. Van het inbouwen van systeemen, tot het stikken van de stof; we doen het allemaal in één van onze drie productielocaties in Nederland. 

En dat zijn niet zomaar productielocaties. Wij willen ons steentje bijdragen aan een beter morgen, voor iedereen. Daarom werken wij met sociale ateliers samen, om mensen die gevlucht zijn uit oorlogsgebieden of mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt te helpen.

Zo weet je dat je met de aankoop van een Sit & Heat-kussen een verantwoordelijke keuze maakt. Geen massaproductie, maar echt ouderwets vakmanschap.

Ons meest populaire model

Ontwikkeld om in de meeste terrasstoelen te passen, twee heerlijke warmte-elementen en een krachtpatser van een batterij. De Nimma is niet voor niets ons meest populaire warmtekussen.
Bekijk de Nimma

Het Sit & Heat Plofkussen

1 - Plug & Play

Je hoeft je plofkussen alleen uit de doos te halen en je Powerbank aan te sluiten. That's it!

2 - Heerlijke Warmte

Met een volledig opgeladen Sit & Heat Powerbank geniet je tot wel 5 uur lang van een heerlijk verwarmd kussen!

3 - Allerzachtste Stoffen

Of je nou voor een Velours of Teddy gaat, onze stoffen zijn van de allerhoogtste kwaliteit!

4 - Graadje Lager

Door het gebruik van een Sit & Heat Plofkussen kun je je thermostaat lager zetten. Met één graad lager kun je al honderden euro's besparen!

Andere vragen over onze kussens?

Contact opnemen
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram