Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Ons team

Aangenaam digitaal kennis te maken! Ons team bestaat uit een hechte club vol enthousiaste, creatieve en gedreven mensen. Ontdek wie wij zijn, waar wij warm van worden en wat wij doen binnen Sit & Heat.
Ontmoet het team van Sit & Heat

Jorg Rijkschroeff

CEO
Jorg, de visionaire oprichter van Sit & Heat, creëerde het verwarmde kussen tijdens zijn studie Industrieel Ontwerpen en zet het bedrijf vooruit met marktgerichte aanpassingen.

Jeroen Diks

CCO
Jeroen, onze commercieel directeur, is het gezicht naar ondernemers, gemeenten en stadions, waarbij hij duurzame en rendabele verwarmingsoplossingen nastreeft.

Rasam Moghimi

International Sales & Marketing
Rasam, ons veelzijdige teamlid met achtergrond in biologie, business en marketing, draagt bij aan de groei van Sit & Heat naar een duurzamere toekomst.

Roel de Vries

Hospitality Netherlands
Roel, ons toegewijde teamlid, beheert het hele proces van terrasverwarming, van klantcontact tot levering, en draagt bij aan duurzame gastervaringen.

Jessie van Wagenberg

Hospitality Netherlands
Jessie, ons energieke teamlid, focust op het verduurzamen van de horeca door nauw contact met ondernemers, gemeentes en partners en biedt oprechte adviezen voor verbetering.

Anthony Gerard

Sales Director UK
Anthony, ons ervaren teamlid, brengt meer dan dertig jaar wereldwijde ervaring mee in samenwerking met ontwerpers, architecten en cateringorganisaties, met prioriteit voor uitmuntende klantenservice.

Stuart Hardy

Hospitality UK
Stuart, ons gewaardeerde teamlid, zorgt voor Sit & Heat klanten in het VK en Ierland, met meer dan 40 jaar ervaring in bedrijfsverkoop en advies.

Per Cederlund

Country Manager Nordics
Per, ons Scandinavische vertegenwoordiger, combineert een passie voor mensen en zaken met expertise in bedrijfspsychologie en ondernemerschap, gericht op duurzame groei.

Karin Vink

Hospitality Germany
Karin, ons enthousiaste teamlid, gelooft in 'alles is mogelijk', streeft naar innovatieve, comfortabele en duurzame producten, en waardeert klanttevredenheid.

Shanée Nayder

Projectmanager
Shanee, onze veelzijdige teamlid, balanceert haar studie Bedrijfskunde met haar rol als projectmanager, gedreven door uitdaging en groei bij Sit & Heat.

Marcel Rijkschroeff

Financieel medewerker
Marcel, gepensioneerd, ondersteunt met plezier en enthousiasme de financiële afdeling bij Sit & Heat.

Wouter Diks

Head of Operations
Wouter, ons veelzijdige teamlid, produceert kussens en zorgt voor tijdige leveringen. Met een achtergrond in VEVA Grondoptreden, waardeert hij de teamgeest en voortdurende leermogelijkheden.

Siska Jansen

Master Tailor
Siska, ons ervaren teamlid vanaf de oprichting, werkt al tien jaar aan de ontwikkeling van Sit & Heat. Trots op haar bijdrage aan comfortabele producten.

Hanan Monther

Tailor
Hanan, onze ervaren ambachtsvrouw, vervaardigt op maat gemaakte verwarmde kussens en voert reparaties uit met haar jarenlange expertise uit Syrië

Reza Azhdari

Operation Coordinator
Reza, ons enthousiaste teamlid, brengt zijn passie voor sport en innovatie samen bij Sit & Heat, waar teamwork en innovatie gedijen in een dynamische omgeving.

Ibrahim Hanouna

Operation Coordinator
Ibrahim, ons gewaardeerde teamlid, brengt na 10 jaar in Nederland een positieve instelling, teamgeest en samenwerking naar Sit & Heat.

Morten Verbaarschot

Operation
Morten, van stagiair tot waardevol teamlid bij Sit & Heat, gedreven door ondernemerschap. Met steun van Jorg en Jeroen startte hij zijn eigen bedrijf en bleef betrokken bij Sit & Heat's succes.

Lard Peters

Operation
Lard, begonnen als stagiair anderhalf jaar geleden, werkt met plezier naast zijn school en hoopt nog vele kussens te maken voor iedereen!

Joumana Alboni

Tailor
Joumana, onze ervaren naaister uit Syrië, met meer dan 30 jaar ervaring, brengt creativiteit en vakmanschap naar Sit & Heat.

Abbas Akbari

Tailor
Abbas, onze getalenteerde naaier met roots in Afghanistan, draagt bij aan het vakmanschap van Sit & Heat.

Fawaz Mohamed Sabri

Tailor
Fawaz, onze gewaardeerde collega uit Syrië, versterkt Sit & Heat met zijn vaardigheden en achtergrond, bijdragend aan ons team.

Nedal Alabd

Tailor
Nedal, onze vriendelijke en zorgvuldige collega uit Syrië, brengt rust en sociale verbondenheid naar het team, na negen jaar in Nederland te wonen.

Ward Beerens

Product Developer
Ward, onze toegewijde Product Developer, streeft naar innovatieve oplossingen voor elke klant en uitdagend vraagstuk, met passie voor continue verbetering.

Duco Pöstgens

Junior Product Developer
Duco, ons veelzijdige teamlid, speelt een cruciale rol in productontwikkeling, grafische taken en productie, waar hij voortdurend zijn vaardigheden versterkt.

Lisa van Lambalgen

Design Intern
Lisa, afstudeerstagiair, draagt bij aan nieuwe productontwikkelingen bij Sit & Heat, genietend van een gezellig team en vrijheid om ideeën te delen

Jimmy Hendriks

Sales Intern
Jimmy, onze gedreven afstudeerstagiair in sales, legt de focus op relatiebeheer en het optimaliseren van de salesafdeling, met een oog voor internationale kansen.

Ruben van Kessel

Sales Intern
Ruben, onze ambitieuze afstudeerstagiair op de salesafdeling, verbindt psychologie met sales en creëert comfortoplossingen voor diverse omgevingen zoals kantoren en kerken.

Tanne de Jong

Media & Marketing Intern
Tanne, onze creatieve stagiair Mediavormgeving, legt de focus op bedrijfsfotografie en het filmen van diverse aspecten, gedreven door een open en inspirerende werkomgeving.

Ook onderdeel worden van ons team?

Ben jij enthoustiast geworden van ons verhaal? Druk dan op de knop hieronder om te kijken naar onze openstaande vacatures. 
Geen openstaande vacatures? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen! Bij Sit & Heat zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en wie weet ben jij dat wel!
Onze vacatures
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram