Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Wilma & Albèrts

Gasten waarderen de heerlijke warmte dusdanig dat een uitbreiding naar het volledige terras een logische stap bleek.
16 november 2023
Midden in Haarlem, in de schaduw van de Grote Bavokerk ligt een oeroud horeca-straatje: de Oude Groenmarkt. Temidden van de gezellige kroegjes en restaurantjes vind je Wilma & Albèrts Steakhouse. Al sinds 1971 bekend om de ongedwongen, gezellige sfeer, gulle porties en steaks van waanzinnige kwaliteit.

Ouderwets genieten

Wilma & Albèrt’s Steakhouse opende voor het eerst zijn deuren in 1971. Inmiddels is het bijna 20 jaar geleden dat Albèrt zijn koksbuis voor de laatste keer afdeed. Maar nog altijd genieten honderden mensen dagelijks van zijn nalatenschap. Chef kok Maarten Vledder heeft de eervolle taak op zich genomen om de naam Wilma & Albèrts hoog te houden en voort te zetten. Net als oprichter Albèrt en voormalig eigenaar Lucas Krabshuis is Maarten van de oude stempel en daarom wordt er nog altijd zoveel mogelijk huisgemaakt. Waar zie je nog de koks zelf het vlees uitbenen, complete zalmen roken en zelfs de koekjes voor bij de koffie bakken. Bij Wilma en Àlberts dus; Alles om de gast nog echt ouderwets te laten genieten.

Met een moderne, warme touch

Op het terras van Wilma en Àlberts lonken de karakteristieke Franse stoelen naar voorbijgangers. Ook voor vaste gasten van het steakhouse is het terras een gewilde plek. De kussens van Sit & Heat zijn een perfecte toevoeging om de gast extra te laten genieten. In eerste instantie is er voor gekozen om een deel van het terras te voorzien van verwarmde kussens, maar na de eerste ervaringen bleek dit al snel niet meer voldoende. Gasten waarderen de heerlijke warmte dusdanig dat een uitbreiding naar het volledige terras een logische stap bleek. Ouderwets genieten, maar met een moderne, warme touch!
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram