Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Exclusieve zomerdeal

Sit & Heat heeft een speciale deal voor onze trouwe klanten.
Ontvang een exclusieve korting van 20% op elke nieuwe bestelling die je vóór 31 juli 2024 bij ons plaatst.

Speciale 20% korting voor onze gewaardeerde klanten

Sit & Heat biedt deze zomer een speciale promotie aan, exclusief voor onze bestaande klanten. Wij vinden het heel tof om iets terug te doen voor onze bestaande klanten en geven een korting van 20%  op alle bestellingen die voor 31 juli worden geplaatst. Deze aanbieding is beschikbaar voor alle klanten die in het verleden bij ons hebben gekocht, waarmee we u erkennen als onze gewaardeerde klanten. Zie onze algemene voorwaarden hieronder.

Klik hier om een afspraak te maken en uw korting te claimen.

Hoe kun je de korting gebruiken?

Heating Coaches meeting with Hospitality owners - Sit & Heat
Stap 1: Een gesprek aanvragen
Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een van onze warmtecoaches. Zij komen langs en  bespreken de mogelijkheden én de
 speciale korting die voor jou beschikbaar is.
Monsieur Rouge - Sit & Heat
Stap 2: Ontwerp en offerte
Als je besluit door te gaan, maken we een tekening van je terras en ontwerpen we je kussens op maat. Vervolgens sturen we je een offerte met korting ter controle en goedkeuring.
Sit & Heat cushions on a terrace
Stap 3: Afronden en installeren
Zodra je de kortingsaanbieding goedkeurt, beginnen we met de productie en kunnen je nieuwe verwarmde kussens binnen zes weken op je terras liggen.

1600+ verwarmde terrassen

Er is een reden waarom meer dan 1600 horeca bedrijven wereldwijd ons vertrouwen om hun gasten warm en comfortabel te houden. Samen verminderen we hun impact op het milieu.
Sit & Heat cushions in Walwijk

Bespaar nog meer Energie 
en Verhoog je Omzet

Bespaar energie en verhoog uw omzet met Sit & Heat's innovatieve buitenverwarming voor de horeca. Onze op maat gemaakte verwarmde kussens besparen tot 95% op energiekosten door gebruik te maken van minimale energie en slimme sensoren die alleen geactiveerd worden wanneer dat nodig is en uitgeschakeld worden wanneer ze niet gebruikt worden. Dit efficiënte ontwerp maximaliseert de energiebesparing terwijl het de gasten comfortabel blijft. In tegenstelling tot traditionele verwarmers verwarmen onze kussens gebruikers direct, waardoor ze kosteneffectief en milieuvriendelijk zijn.

Het aanbieden van Sit & Heat zorgt dat jouw gasten een comfortabel terrasbezoek hebben en verbetert de aantrekkingskracht van jouw zaak. Investeren in Sit & Heat verlaagt de operationele kosten en verhoogt het omzetpotentieel door een superieure gastervaring.

Met Trots Geproduceerd in Nederland

Onze producten worden met trots met de hand gemaakt in Nederland door onze vakkundige medewerkers, waardoor topkwaliteit en vakmanschap gegarandeerd zijn. Door hier in Nederland te produceren, steunen we de lokale economie en houden we strenge kwaliteitscontroles bij elke stap. Dit betekent ook dat we producten snel kunnen repareren. Deze nauwgezette aandacht voor details zorgt ervoor dat elk Sit & Heat kussen betrouwbaar en duurzaam is. Het resultaat is dat u op maat gemaakte verwarmde kussens van hoge kwaliteit ontvangt die voldoen aan de hoogste normen. Kies Sit & Heat voor verwarmde kussens van Nederlandse makelij waarop u kunt vertrouwen.
Save energy with Sit & Heat

Lagere Energiekosten

Je verwarmd alleen de persoon, niet de gehele omgeving

Sit & Heat gemaakt voor horeca

Persoonlijke Warmte

Onze verwarmde kussens verbeteren de gastbeleving op je terras
Heated comfort with Sit & Heat

Warme Gastvrijheid

Geef je gasten de mogelijkheid om hun eigen verwarmingsniveau te regelen
Duurzame warmte met Sit & Heat

Duurzaamheidsdoelen

Wij helpen je, jouw duurzaamheidsdoelen te bereiken door je gasten te verwarmen en niet de lucht.

Sit & Heat Care+ 
Uw Bestaande Kussens Onderhouden

Kunnen uw bestaande Sit & Heat kussens wel wat liefde gebruiken? Met Sit & Heat Care+ concentreert u zich op uw gasten terwijl wij uw kussens onderhouden. Ons serviceabonnement biedt u gemak en verlengt de levensduur van uw producten met jaarlijkse technische controles, vervanging van elektronische onderdelen, testen van kussens, reparaties en reiniging. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw kussens er als nieuw uitzien en werken, zodat uw gasten het warm en comfortabel hebben. Profiteer bovendien van 25% korting op nieuwe buitenhoezen tijdens het onderhoud. Kies Sit & Heat Care+ voor zorgeloze service.
Sit & Heat is better for the environment

Kom ik in aanmerking voor de korting?

Vraag je je af of je in aanmerking komt voor onze speciale promotie? Als je al eerder bij Sit & Heat hebt gekocht, kom je in aanmerking! Deze exclusieve aanbieding is onze manier om onze trouwe klanten te bedanken en u de kans te geven om extra Sit & Heat kussens aan uw terras toe te voegen, net op tijd voor het komende seizoen.

Hoe gebruik je de korting

Om van deze deal te profiteren, volgt u gewoon onze eenvoudige stappen: Plan direct een afspraak met een van onze verwarmingsexperts om je specifieke behoeften te bespreken. Kies vervolgens je ontwerp op maat en ontvang een kortingsaanbieding. Plaats vervolgens je bestelling zodat we je verwarmde kussens kunnen produceren en binnen 6 weken kunnen leveren.

Algemene voorwaarden

Houd er rekening mee dat deze exclusieve aanbieding kan worden gebruikt voor de aankoop van alle producten met Sit & Heat. Het kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en bestellingen moeten voor woensdag 31 juli 2024 18.00 uur zijn geplaatst. Mis deze fantastische kans niet om uw buitenverwarming tegen een gereduceerde prijs te upgraden.

Claim jouw korting

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram