0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

De voordelen van Sit & Heat

Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een kussen. Dit kussen werkt op een accu of op een vast stroompunt. Sit & Heat bespaart 95% aan energiekosten! Daarnaast zijn de verwarmde zitplaatsen zeer comfortabel. De Sit & Heat verwarming gaat aan wanneer je gaat zitten op het kussen. Met de bedieningsknop kun je zelf de mate van warmte instellen. Wanneer je de zitplaats verlaat, schakelt de verwarming zichzelf na twee minuten automatisch uit. Door verwarming in het zit- en ruggedeelte verwarm je jouw torso, wat zorgt voor een optimaal warmtegevoel.

Omzetverhogend

Sit & Heat biedt jouw gasten de optimale warmtebeleving. Je gasten blijven langer zitten en bestellen daarom gemakkelijk een extra drankje! Daarnaast levert het extra zitplaatsen op, omdat jouw buitenruimte het hele jaar gebruikt kan worden.

Duurzaam

Met Sit & Heat bespaar je tot 95% aan energie. De sensor in het kussen zorgt ervoor dat de verwarming automatisch aan en uit gaat. Door de directe verwarming van het lichaam verlies je geen energie aan de buitenlucht. Dus geen onnodig energieverbruik!

Vernieuwend

Sit & Heat is een vernieuwende manier om je gasten te verwarmen. Door de nieuwe manier van verwarmen komen je gasten met een leuk verhaal thuis. Hiermee breng je de beleving van je zaak naar een hoger niveau. Met Sit & Heat verras je jouw gasten!

Verwarmde stoelen

Een stoelkussen dat vanzelf warm wordt als je gaat zitten: daar maak je je gasten blij mee. Het verwarmde rug- en zitvlak krijgt stroom via een batterij, die makkelijk te verwisselen is. De stoelkussens zijn helemaal naar wens samen te stellen, met jouw logo. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en meer dan 250 kleuren.
Bekijk de Nimma

Verwarmde banken

De bank op jouw terras heeft zijn match gevonden. Vorm, kleur, stoffering: de keuze is aan jou. De Lounge wordt voor iedere bank op maat gemaakt waardoor ook hoekbanken en ronde banken voorzien kunnen worden van verwarmde kussens. De kussens bestaan uit een rug- en zitvlak, met de mogelijkheid tot meerdere verwarmde zitplaatsen per kussen. Iedere gast kan afzonderlijk de warmte instellen: nooit te warm of te koud.
Bekijk de Lounge

Ontdek Sit & Heat

Waar laat jij je billen verwarmen?
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
magic-wandchart-barsleaf linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram