Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Utrechtse horecaondernemer

Claim hier jouw subsidie voor
8 gratis warmtekussens op jouw terras

Subsidie om jouw terras te verduurzamen

De gemeente Utrecht werkt aan een duurzame toekomst. De komende jaren ligt de focus op energiebesparing en duurzame energie. Horecaondernemers spelen een grote rol binnen dit proces. Daarom keert de gemeente Utrecht subsidie uit aan de ondernemers die graag willen verduurzamen. Let wel op; de subsidie is niet oneindig! Dus wacht niet te lang.
Claim jouw warmtekussens

Optimale verduurzaming in combinatie met ultiem comfort

Door de verwarmde kussens van Sit & Heat zijn heaters overbodig en bied je jouw gasten meer comfort. Zo kun je jouw uitstoot aanzienlijk verlagen. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden met je te bespreken. Wil je gebruik maken van deze subsidie? We begeleiden je volledig met deze aanvraag.
Subsidiepot: op=op! Dus wacht niet te lang
We begeleiden je in het aanvraagproces
Tot €1500 vergoed
zonder eigen bijdrage
Vraag je bijdrage aan

BUUV.

Bij BUUV. kun je ongedwongen genieten. Een prachtige plek, aan het Goffertpark in de zon waar iedereen welkom is op verschillende momenten van de dag; in het zonnetje op het terras, in het park met een lekkere picknick, met de buurman aan een biertje na een lange werkdag, of even lekker een ijsje halen. BUUV. is er echt voor iedereen.

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over hoe Sit & Heat BUUV. heeft geholpen met het verduurzamen van hun terras.
Lees het hele verhaal

Wat levert een Sit & Heat terras jou op?

Met onze verwarmde kussens bied je je gasten de ultieme ervaring op het terras. En dat levert natuurlijk ook wat op. Zo blijven je gasten langer zitten en bestellen ze vaker nog een extra drankje.

Daarnaast bespaar je op basis van 8 zitplaatsen tot wel €2600 per jaar door één van je gasheaters weg te doen. Een gasheater verbruikt op jaarbasis namelijk zo’n 9.000 kWh aan gas, terwijl acht van onze warmtekussens slechts 144 kWh aan elektriciteit verbruiken per jaar!

Zo biedt je je gasten een heerlijke, verwarmde ervaring terwijl je ook nog eens bespaart op de gasrekening. Maak dus nu gebruik van de subsidiemogelijkheid voor de verduurzaming van jouw terras. We komen graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.
Plan een afspraak

Join the warm revolution

Contact Form Demo
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram