Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Sit & Heat x Vattenfall

Sit & Heat en Vattenfall gaan samen voor een duurzame toekomst. Samen helpen wij Nederland verduurzamen. Sit & Heat is heel geschikt voor het verwarmen van je terras of (thuis) werkplekken. Bestel nu je verwarmde kussens met 10% korting. Gebruik de kortingscode vattenfall10 en krijg 10% korting op je bestelling bij Sit & Heat.
Offerte aanvragen

Zij gingen je al voor

Met meer dan 1700 professionele klanten zijn wij de toonaangevende partij op het gebied van op-maat-gemaakte warmtekussens. 

Het perfecte warmtekussen voor elk terras

Te personaliseren met de kleuren van jouw merk, een geborduurd logo op de de voor- en/of achterkant van het kussen en natuurlijk overheerlijke warmte. Bekijk nu al onze producten voor in de horeca
Naar de shop

Omzetverhogend

Sit & Heat biedt jouw gasten de optimale warmtebeleving. Je gasten blijven langer zitten en bestellen daarom gemakkelijk een extra drankje! Daarnaast levert het extra zitplaatsen op, omdat jouw buitenruimte het hele jaar gebruikt kan worden.

Duurzaam

Met Sit & Heat bespaar je tot 95% aan energie. De sensor in het kussen zorgt ervoor dat de verwarming automatisch aan en uit gaat. Door de directe verwarming van het lichaam verlies je geen energie aan de buitenlucht. Dus geen onnodig energieverbruik!

Vernieuwend

Sit & Heat is een vernieuwende manier om je gasten te verwarmen. Door de nieuwe manier van verwarmen komen je gasten met een leuk verhaal thuis. Hiermee breng je de beleving van je zaak naar een hoger niveau. Met Sit & Heat verras je jouw gasten!

Geniet van verbazingwekkend, duurzaam comfort

Verras je gasten met een heel nieuw niveau van comfort met onze revolutionaire technologie. Elke keer dat uw gast gaat zitten, straalt er warmte uit de zitting en rugleuning. De verwarmende stoelkussens van Sit & Heat worden handig aangedreven door oplaadbare en vervangbare batterijen.

Onze verwarmingskussens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en met een palet van meer dan 250 kleuren. Als de standaardmodellen, past onze studio ze aan volgens uw wensen qua vorm en kleur. Natuurlijk is het mogelijk om een logo of boodschap op de gewenste plaats aan te brengen.

Laten we eens koffie drinken

Contact Form Demo
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
chart-barsleafmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram