Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Café De Blonde Pater

Nu worden alleen de gasten bij Café De Blonde Pater zelf verwarmd en niet de loze ruimtes eromheen. "De reacties van de gasten zijn fantastisch natuurlijk."
16 november 2023
Nationaal en internationaal heeft De Blonde Pater al zeer vaak hoge ogen gegooid bij diverse kampioenschappen. De Barista kampioenschappen, het lekkerste broodje van Nederland, de Nijmegen Terrasprijs en in september 2015 de 1e plaats bij de Misset Koffie top 100. De gezellige, laagdrempelige uitstraling en de kwaliteit zorgen ervoor dat Café de Blonde Pater elke dag weer bomvol zit.

Kwaliteit zit in alles

"Kwaliteit zit in verschillende dingen", vertelt Nicky. "Kwaliteit zit in snelheid, in de mensen die er werken, in alle materialen die er worden gebruikt en in de producten. Het is altijd een zoektocht naar de beste kwaliteit tegen een toch aantrekkelijke prijs". Café De Blonde Pater blijft zich constant verbeteren en vernieuwen. Dit is ook een van de redenen dat Café De Blonde Pater koos voor Sit & Heat in plaats van de traditionele terrasverwarming. De drie heaters die er hingen zijn nu weg. Een mooie besparing van zo’n €3.000,- per jaar!
"Warme billen….GAAAAF!"

Heaters staan vaak onnodig aan

"Onze zaak zit binnen vaak vol. Het terras is dan een logische uitbreiding, maar dat vraagt in de winter wel goede verwarming. Voorheen hadden wij heaters, die buiten stonden te branden om mensen ook naar het terras te lokken. Een enorme verspilling van energie en enorm zonde natuurlijk". Nu worden alleen de gasten bij Café De Blonde Pater zelf verwarmd en niet de loze ruimtes eromheen. "De reacties van de gasten zijn fantastisch natuurlijk. Toen ik laatst iemand binnen vertelde over de warme billen, reageerde ze; Meeeeen je niet! GAAAAF! Ja, mensen vinden dat wel superdeluxe natuurlijk".
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram