0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Wij zijn verhuisd!

In 2012 startte Sit & Heat met het uitwerken van het idee bij de ondernemerscommunity CVJO in Nijmegen, tegenwoordig genaamd Start-up Nijmegen. Een plek waar jonge ondernemers samenwerken, van elkaar leren en elkaars netwerk gebruiken.
26 juni 2016

In 2012 startte Sit & Heat met het uitwerken van het idee bij de ondernemerscommunity CVJO in Nijmegen, tegenwoordig genaamd Start-up Nijmegen. Een plek waar jonge ondernemers samenwerken, van elkaar leren en elkaars netwerk gebruiken. Een leuke en creatieve omgeving tegenover het station.

Groei

Het team van Sit & Heat groeide, waardoor er behoefte kwam aan een eigen werkplek. Na twee jaar CVJO verhuisde Sit & Heat naar het bedrijventerrein in Wijchen. Hier had Sit & Heat een eigen kantoorruimte met opslag, om producten te assembleren, controleren en te testen. 

Nieuwe locatie

Na drie jaar gevestigd te zijn geweest op het bedrijventerrein van Wijchen, is Sit & Heat toe aan iets nieuws. Tijdens de zoektocht komt Sit & Heat uit bij Novio Tech Campus in Nijmegen. Dit is het! De oude CVJO sfeer in combinatie met genoeg groeimogelijkheden. Een verzamelgebouw vol inspirerende bedrijven. Een plek waar kennis, business en innovatie samenkomen. Een plek voorzien van moderne vergaderruimtes en meet & greet ruimtes voor evenementen. Een plek waar wij nog verder kunnen uitbreiden!

Ons nieuwe adres is Transistorweg 7 te Nijmegen. Kom gerust een kijkje nemen.

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram