0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Je zit er bovenop!

Vanaf 2010 beloont de Europese Commissie steden voor hun inspanningen voor de verbetering van het milieu met de European Green Capital Award. De prijs wordt uitgereikt aan de stad die heeft laten zien actieve en innovatieve inspanningen te hebben geleverd om een duurzamer en schoner milieu te realiseren.
16 oktober 2017

Vanaf 2010 beloont de Europese Commissie steden voor hun inspanningen voor de verbetering van het milieu met de European Green Capital Award. De prijs wordt uitgereikt aan de stad die heeft laten zien actieve en innovatieve inspanningen te hebben geleverd om een duurzamer en schoner milieu te realiseren. Het doel van de award is dan ook om Europese steden te ondersteunen en te motiveren om het milieu te verbeteren. Vanaf januari 2018 mag Nijmegen zich de trotse winnaar van de Green Capital Award 2018 noemen! Help jij mee om Nijmegen nóg groener te maken?

The Green Capital Challenge

Nijmegen heeft de afgelopen jaren veel duurzame meters gemaakt. Bijvoorbeeld; geïsoleerde woningen, zonnepanelen geplaatst, snelfietsroutes en het gas- en elektriciteitsverbruik teruggedrongen. Komend jaar zal de Nijmeegse overheid diverse projecten ondersteunen en stimuleren om de stad milieuvriendelijker te maken en als rolmodel te fungeren voor andere steden.

Do your part!

Samen met de horecaondernemers in Nijmegen en onze partners: RabobankHuismerk Energie en Power2Nijmegen, zijn we een mooie uitdaging gestart! Doneer € 25 en help mee om de terrassen in Nijmegen te behouden. Als hartelijk dank ontvangt u een boekje met ruim € 200,- aan kortingsbonnen te besteden bij deelnemende horecaondernemingen!

SLIDE

Coupons

Nieuwsgierig naar de coupons? Wij informeren u graag wat meer. Houdt u van een snack als u iets gaat drinken? Met een van de coupons krijgt u gratis wat Hollandse lekkernijen! Of wilt u een rondleiding door een brouwerij met korting? Misschien ga je graag high tea-en met je vrienden, in dat geval is er een coupon waarmee je de tweede high tea gratis krijgt! Voor slechts €25,- draag je bij aan een duurzamer milieu en profiteer je natuurlijk van de 21 unieke kortingen. U kunt de kleine gids vol kortingen bestellen hier.

Dankzij uw bijdrage wordt Nijmegen weer een stukje groener. Wij willen u bedanken voor uw hulp om de stad duurzamer te maken. Ga voor Groen!

*Deelnemende horecaondernemingen: Café BiesselsCafé de Blonde PaterDe BruijnCredibleCafé DaenDe Derde KamerDucommerceEten & DrinkenCafé FaberFloresFrescaIn de KazernePinotDe RuyterSt. AnnekeDe StadstuynStoomDe VereenigingVlaams ArsenaalWaudDe Wit.

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram