Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Het eerste strandpaviljoen met warmtekussens

Deze zomer kun je tot in de late uurtjes genieten bij Pier 32 in Den haag. Onder het genot van live muziek en een goed biertje van de tap, zit je helemaal comfortabel op de verwarmde kussens van Sit & Heat.
3 mei 2017

Deze zomer kun je tot in de late uurtjes genieten bij Pier 32 in Den haag. Onder het genot van live muziek en een goed biertje van de tap, zit je helemaal comfortabel op de verwarmde kussens van Sit & Heat. Waar velen kiezen voor elektrische- of gasheaters, pakt Pier 32 dat een stuk duurzamer aan. Doordat je de warmte isoleert, gaat er geen warmte verloren aan de harde wind op het strand.

Green Key

Pier 32 heeft als strandpaviljoen een primeur met Sit & Heat. De energiezuinigere oplossing voor terrasverwarming verbruikt maar 40Watt per zitplaats en past goed bij het duurzame imago van het strandpaviljoen. Zo heeft Pier 32 ook het Green Key keurmerk en zijn ze genomineerd voor de Gaia Green Awards 2017. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te besparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. 

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram