0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Het eerste duurzaam verwarmde terras in Den Bosch!

Mensen zijn tegenwoordig het liefst 365 dagen per jaar buiten. Genoeg reden voor horecaondernemers om een comfortabel verwarmd winterterras aan te bieden.
4 oktober 2016

Den Bosch 4 oktober - Mensen zijn tegenwoordig het liefst 365 dagen per jaar buiten. Genoeg reden voor horecaondernemers om een comfortabel verwarmd winterterras aan te bieden. Al helemaal als dit op een energiezuinige en duurzame manier kan. Zo ook Nathalie Salameh, eigenaresse Mangerie ’t Vervolg in Den Bosch: "met de Sit & Heat verwarmde kussens bied ik een stukje extra service aan, op een innovatieve manier".

Mangerie 't Vervolg

Het terras van Mangerie 't Vervolg bevindt zich op het Fonteinplein in Den Bosch. "Rond het terras is het altijd gezellig druk met winkelende passanten", aldus Nathalie. "Sit & Heat in combinatie met de luifel zorgt voor een aangenaam warm en knus winterterras. Binnen en buiten kun je genieten van de Franse keuken".

Energiezuinige terrasverwarming

Door het gebruik van Sit & Heat gaat energie niet langer verloren aan de buitenlucht. Gebruikers isoleren de warmte wanneer ze op het kussen zitten. Dit bespaart niet alleen energie, maar het zorgt ook voor meer comfort. Sit & Heat kussens verwarmen namelijk de torso van de gebruikers. In dit gedeelte van het lichaam zitten de organen en hierdoor ervaren gebruikers een algeheel warmtegevoel.

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram