0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Ristorante & pizzeria La vita è bella

Eigenaar Chris had zelf de verwarmde kussens van Sit & Heat al op meerdere plekken ervaren en vond dit zo prettig, dat hij dit ook wilde voor zijn eigen gasten.
16 november 2023
La Vita è Bella, oftewel; Het leven is mooi!. Het is niet alleen de naam van een prachtig restaurant in Midlaren, maar ook de opvatting van de eigenaar Chris. Wat voor hem het leven mooi maakt is heel eenvoudig:  Omringd zijn door hechte vrienden en familie. Samen met je dierbaren genieten van de simpele dingen in het leven, zoals lekker eten en ongedwongen gezelligheid. Een mooi leven is de glimlach op je gezicht, na de eerste slok van die fantastische wijn. En bovenal het gezamenlijk creëren van zoete herinneringen, in een warme en gastvrije omgeving.

Italiaans in een modern jasje

De sfeer in het restaurant ademt deze warmte en gastvrije omgeving in alle opzichten. De smaakvolle en moderne inrichting van de zaak, de vriendelijkheid van het personeel en het uitnodigende terras, alles draagt bij aan een optimale beleving van de gast.

Warm en Chique bij La Vita è Bella

Toen Chris hoorde van het initiatief vanuit de provincie Drenthe om subsidie te verlenen aan horecaondernemers voor duurzame terrasverwarming, aarzelde hij geen moment. Hij had zelf de verwarmde kussens van Sit & Heat al op meerdere plekken ervaren en vond dit zo prettig, dat hij dit ook wilde voor zijn eigen gasten. Inmiddels zijn er 36 stoelen verwarmd met een verwarmd kussen. De combinatie van een lichte en zachte kleurkeuze met daarop het goud geborduurde logo geeft een schitterend resultaat, warm en chique! Perfect passend bij een mooi leven; La Vita è Bella!
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram