0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Dinner Domes Eindhoven  

In de bruisende stad Eindhoven, waar culinaire creativiteit en innovatie samenkomen, heeft een opmerkelijke samenwerking plaatsgevonden tussen de Dinner Domes Eindhoven en Sit & Heat.
24 november 2023

In de bruisende stad Eindhoven, waar culinaire creativiteit en innovatie samenkomen, heeft een opmerkelijke samenwerking plaatsgevonden tussen de Dinner Domes Eindhoven en Sit & Heat. Deze unieke samenwerking biedt niet alleen een onvergetelijke culinaire ervaring in de sfeervolle domes, maar introduceert ook Sit & Heat's baanbrekende warmtekussens om gasten warm te houden, zelfs op koude avonden.

Een nieuw tijdperk van dineren in Eindhoven

Dinner Domes zijn een opkomende trend in de horeca, waar gasten kunnen genieten van een intieme en exclusieve eetervaring in doorzichtige, koepelvormige ‘domes’. Deze unieke setting biedt niet alleen bescherming tegen slecht en koud weer, maar creëert ook een magische sfeer die perfect is voor bijzondere gelegenheden of gewoon een gezellig diner onder de sterren.

In Eindhoven hebben de Dinner Domes deze ervaring naar een hoger niveau getild door samen te werken met Sit & Heat. Onze innovatieve warmtekussens passen perfect in de domes en bieden een aangename warmte aan de gasten, waardoor ze comfortabel kunnen genieten van hun diner.

Primeur in Nederland

Paul van Boxtel heeft het initiatief genomen om het Dinner Dome concept op te zetten in Eindhoven. Aan de voet van de majestueuze Sint-Catharinakerk, vind je de gezellige Dinner Domes vlak bij Thomas Eindhoven. Paul heeft met dit initiatief een primeur te pakken, dit zijn namelijk de eerste Dinner Domes ooit in Nederland! De Dinner Domes zijn dus echt een unieke ervaring!

Sit & Heat: Warm en comfortabel in elke stoel

Sit & Heat is bekend om zijn geavanceerde warmtekussens die zorgen voor een aangename warmte, ongeacht de buitentemperatuur. Met draadloze warmte technologie kunnen gasten plaatsnemen op de heerlijk warme stoelen, wat zorgt voor een aangenaam gevoel. Het gebruik van duurzame en energiezuinige materialen maakt Sit & Heat niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk.

De samenwerking tussen Dinner Domes Eindhoven en Sit & Heat laat zien hoe innovatie en aandacht voor comfort hand in hand kunnen gaan in de horeca. Het is niet alleen een maaltijd, maar een complete ervaring die de zintuigen prikkelt en gasten een onvergetelijke avond bezorgt.

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram