Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Horeca ondernemer 
in Groningen?

Als groningse ondernemers ontvang je nu tijdelijk €5000 aan subsidie voor de inrichting van je terras met warmtekussens van Sit & Heat!

Subsidies voor Warmtekussens

Ben jij een horecaondernemer in Groningen? Dan kun je een subsidie tot €5000 (exclusief BTW) krijgen voor warmtekussens van Sit & Heat. Warmtekussens besparen 95% op stroom in vergelijking met ‘ouderwetse’ heaters. Daarmee zijn ze veel beter voor het milieu én aantrekkelijk voor je portemonnee. Groningse ondernemers die voor het eerst warmtekussens aanschaffen krijgen tijdelijk een subsidie tot €5000!

Klik op de button hieronder om jouw subsidie te claimen.

Hoe kunt je de subsidie aanvragen?

Heating Coaches meeting with Hospitality owners - Sit & Heat
Stap 1: Vraag een afspraak aan
Vraag een gratis, vrijblijvende afspraak aan met een van onze verwarmingscoaches. Zij zullen je zaak bezoeken voor een terrasonderzoek en de beschikbare subsidieopties met je bespreken.
Monsieur Rouge - Sit & Heat
Stap 2: Ontwerp en Aanbieding
Als je besluit door te gaan, maken wij een tekening van je terras en ontwerpen we op maat gemaakte kussens. Vervolgens ontvang je een persoonlijke aanbieding.
Sit & Heat cushions on a terrace
Stap 3: Afronden en Installeren
Zodra je akkoord gaat, regelen wij al het papierwerk met de gemeente om je subsidie te ontvangen. Je nieuwe op maat gemaakte, verwarmde kussens kunnen binnen zes weken op je terras liggen.

1600+ verwarmde terrassen

Er is een reden waarom meer dan 1600 horeca bedrijven wereldwijd ons vertrouwen om hun gasten warm en comfortabel te houden. Samen verminderen we hun impact op het milieu.
Sit & Heat cushions in Walwijk

Bespaar op Energiekosten

Door te kiezen voor de op maat gemaakte verwarmde kussens van Sit & Heat, bespaar je tot 95% op de energiekosten voor het verwarmen van je terras. Onze kussens gebruiken minimale stroom en zijn uitgerust met een slimme sensor die ze automatisch uitschakelt wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit efficiënte ontwerp zorgt voor maximale energiebesparing terwijl het comfortabele warmte biedt aan je gasten. In tegenstelling tot traditionele verwarmers, verwarmen onze kussens de gebruikers direct in plaats van de lucht, waardoor ze zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk zijn.

Beter voor het Milieu

Deze subsidie moedigt bedrijven aan om over te stappen op duurzame terrasverwarming. Onze kussens produceren geen uitstoot en gebruiken aanzienlijk minder energie in vergelijking met traditionele verwarmingsmethoden. In tegenstelling tot gas-, hybride- of overhead elektrische heaters die de lucht verwarmen, geven onze kussens directe warmte aan je gasten, wat zorgt voor maximaal comfort met een minimale impact op het milieu. Deze aanpak bespaart niet alleen energie, maar vermindert je ecologische voetafdruk voetafdruk aanzienlijk.

Sit & Heat is better for the environment
Save energy with Sit & Heat

Lagere Energiekosten

Directe warmte zorgt voor aanzienlijke energiekostenbesparingen

Sit & Heat gemaakt voor horeca

Persoonlijke Warmte

Onze verwarmde kussens verbeteren de gastbeleving op je terras
Heated comfort with Sit & Heat

Warme Gastvrijheid

Geef je gasten de mogelijkheid om hun eigen verwarmingsniveau op hun stoel te regelen
Duurzame warmte met Sit & Heat

Duurzaamheidsdoelen

Wij helpen je, jouw duurzaamheidsdoelen te bereiken door je gasten te verwarmen en niet de lucht.

95% Verlaging van Energiekosten

Verminder je energiekosten, verlaag effectief je overheadkosten en bespaar geld.

Meer dan 300 Lokale Bedrijven

Sluit je aan bij een groeiend netwerk van vooruitstrevende bedrijven die al profiteren van deze subsidies.

Tot €5000 Beschikbaar

Toegang tot maximaal €5000 aan subsidies om de kosten van energiezuinige en duurzame verwarming op je terras te compenseren.

Claim jouw subsidie

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram