Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Ontspan tijdens de zwangerschap met warmtekussens

De warmtekussens van Sit & Heat kunnen je helpen tijdens je zwangerschap. Door lokale verlichting te geven kun je meer ontspannen en wordt je rugpijn verlicht.
20 juni 2023

Je hebt net ontdekt dat je zwanger bent. Hoera! Begin goed voorbereid aan je zwangerschap met de verwarmde kussens van Sit & Heat. Ontdekken dat je zwanger bent, is een van de meest spannende en vreugdevolle momenten in het leven van een vrouw. De mix van emoties, van opwinding tot verwondering, kan overweldigend zijn. Hoewel zwangerschap een prachtige ervaring is, kan het ook uitdagend zijn. Veel vrouwen ervaren fysiek ongemak, zoals rugpijn, wat de dagelijkse gang van zaken soms best lastig kan maken. Gelukkig heeft Sit & Heat hier een hele fijne oplossing voor: warmtekussens!

Rugpijn tijdens de zwangerschap

Rugpijn tijdens de zwangerschap is een veelvoorkomende klacht. Het groeiende kindje en de veranderingen in het lichaam kunnen spanning en ongemak veroorzaken in de rug. Deze rugpijn kan variëren van mild tot ernstig en heeft invloed op het dagelijks leven van de aanstaande moeder. Het vinden van effectieve manieren om rugpijn tijdens de zwangerschap te verlichten is essentieel. Gelukkig kunnen warmtekussens een uitkomst bieden. Ze helpen de spieren te ontspannen, de doorbloeding te verbeteren en de pijn te verminderen, waardoor zwangere vrouwen verlichting kunnen vinden van (rug)pijn.

Warmtekussens tijdens de zwangerschap

Een zwangere vrouw die haar kussen knuffelt

Warmtekussens bieden op meerdere manieren verlichting bij rugpijn tijdens de zwangerschap. De zachte en gelijkmatige warmte die ze afgeven helpt de spieren te ontspannen wanneer het kussen in de rug gelegd wordt. Door de verbeterde doorbloeding, dankzij de warmte, worden voedingsstoffen en zuurstof efficiënter naar het pijnlijke gebied gebracht, wat het herstel bevordert. Het is ook mogelijk om het kussen onder je zware buik te leggen, waardoor je buik hier op kan rusten en de spanning verlicht wordt. Het gebruik van verwarmde kussens is een veilige en effectieve methode om rugpijn tijdens de zwangerschap te verminderen.

Veiligheid en voorzorgsmaatregelen

Onze kussens werken met infraroodtechnologie. Deze technologie is uitvoerig getest en is geheel veilig voor jou en je baby. Soms wordt gedacht dat infrarood niet goed is voor de baby. Als je dit online opzoekt zal je ook vinden dat bijvoorbeeld infraroodsauna’s worden afgeraden. De reden hiervoor is dat in een infraroodsauna of een jacuzzi je lichaam in zijn geheel erg snel opwarmt en dus je interne temperatuur stijgt. Met het gebruik van een warmtekussen wordt slechts specifiek een deel van je lichaam verwarmd en zal je lichaamstemperatuur bij lange na niet snel genoeg stijgen om schadelijk te zijn voor je ongeboren kind.

Daarnaast beschikken de warmtekussens van Sit & Heat ook over een bedieningspaneel, waardoor je de warmte kunt uitschakelen. Zo kan je lichaam langzaam opwarmen, maar ook langzaam weer afkoelen terwijl je al die tijd kunt blijven genieten van de heerlijke zachte stof van de kussens. Warm én lekker zacht!

Twee soorten kussens voor jou

Bij Sit & Heat hebben we speciaal voor jou twee soorten warmtekussens. Onze plofkussens zijn er in de stof Velours en Teddy. Beide heerlijk zacht op hun eigen manier. Ook hebben we kussens voor op je eigen stoelen of banken. Zo kun jij zelf kiezen wat jij het fijnst vindt!

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram